ABONAMENT FESTIVAL TERRER PRIORAT 2020

ABONAMENT FESTIVAL TERRER PRIORAT 2020

Eintrittskarten ansehen
ABONAMENT FESTIVAL TERRER PRIORAT 2020

ABONAMENT FESTIVAL TERRER PRIORAT 2020

Varis. Priorat. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

Festival Terrer Priorat arriba a la seva quarta edició amb energia positiva i una programació delicada i exquisida. Els i les artistes convidades enguany són: Súper Gegant, Núria Graham, Carles Belda & Jaume Arnella, Los Sara Fontan, Carles Viarnés, Raquel Lúa, Biel Majoral, Heura Gaya, Escarteen Sisters, Guillem Roma, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, i Magalí Sare. A principis de tardor, l'últim cap de setmana de setembre i el primer d'octubre, Terrer es fusionarà amb els territoris de les denominacions d'origen patrocinadores, la DOQ Priorat, la DO Montsant i la DOP Siurana.

Enguany la proposta artística es configura amb concerts sincers, de petit format, i en espais màgics seguint la línia discursiva que dona sentit al to humanista i espiritual que el festival té des dels seus orígens. En aquesta edició els concerts se celebraran en espais amplis a l'aire lliure, amb localitats numerades i tenint en compte les normatives vigents de seguretat sanitària.

En un context de crisi i malura, Terrer esdevé un far de llum i un cant d'esperança. Un relligam amb la terra i la condició humana a través de la música, la cultura del vi i el paisatge. Bufen vents de canvi. Fem que la música ens retorni l'esperança viatjant als vincles més humils i senzills de la vida al Mediterrani.

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Teilen!

Veranstaltet von

FESTIVAL TERRER PRIORAT

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren